Vedligeholdelse af Bamix (for at opretholde garanti)

Sørg for at følge afsnittene om vedligehold i brugsanvisningen

5 year garanti_2

Eks. på fejlbeskrivelse som IKKE er omfattet af garanti – en sådan manglende rengøring afregnes direkte med værksted efter gældende takst – ca. 500 kr. + moms.

Fejlbeskrivelse:

Bamix kører mere og mere langsomt og bliver varm nederst ved cutterguarden/knivbeskytteren.

Vores svar efter check up:

Så er den sorte Mono, I har returneret, blevet ordnet

  • “Cutterguarden/knivbeskytteren har været skruet af. I en gryde med kogende vand er Bamix gjort ren, så gamle størknede madrester blev løsnet, uden knivbeskytteren på”
  • “Ligeledes har knivbeskytteren været lagt til opløsning i kogende vand. I samme forbindelse har Bamix så kørt i det kogende vand, uden knivbeskytteren og værktøjer monteret”
  • “Afslutningsvis er den blevet smurt med olie iht. Mono brugsvejledningen side 45, testet med piskning af skummetmælk til ”flødeskum” og efterfølgende tilført isterninger og frosne jordbær, til en lækker fedtfattig milkshake”

Konklusion: Varmeudvikling og nedsat hastighed forårsaget af friktion pga. størknede madrester. Så er der spørgsmålet om at sikre hygiejne i topklasse, sørg for at Bamix bliver holdt ren.

Yderligere kan vi konstatere, at der ned af det rustfri rør er tydelige slagmærker efter, at tilberedte sager bliver banket mod grydekanter og lignende, hårdt direkte på det rustfri rør.

Godt Bamix råd så røret ikke bliver slået løs over mange års flittigt brug: Bank IKKE mod hårde kanter på skåle, gryder og kander. Bank af ved at banke Bamix huset mod modsatte håndflade. Det er skånsomt på den lange bane.

Pas rigtig godt på Bamix så er der større mulighed for et godt langt liv sammen.

Vigtigt! cutterguarden/knivbeskytteren skrues af og på med modsat gevind. Når den har været skruet af så undgå at stramme for hårdt, det øger risikoen for, at det rustfri rør skulle løsne sig næste gang cutterguarden skal af.
Brug ikke vold!

Bamix garanti og vedligeholdelse “how to”