Hvad er forskellen på Bamix 120,140, 160 og 200 watt?

Alle Bamix modeller uanset watteffekt knuser is, tryller skummetmælk til flødeskum og alle de andre mirakler. Men som det er med vores biler, giver flere HK også mere power i den daglige trafik. Men uanset HK i vores biler skal vi nok komme frem og tilbage. Det samme med Bamix, vi skal nok løse opgaven, bare med nogle få sekunders forskydning.

Hvilke oplevelser drømmer du om, at få de de næste mange årtier, med dit næste køkkenværktøj?

Vi er alle kunder og forbrugere med individuelle forudsætninger, behov, ønsker, værdier, krav, forventninger, muligheder og individuel økonomi. Derfor er der også både kunder til Bamix 120 og 200 watt og Bamix Superbox med hele dynen af tilbehør. Vi lægger hver især vægt på forskellige ting.

motelektrotestKopie0TIP! Hvis du ønsker, at anvende SliceSy (Bamix foodprocessor der tilkøbes som ekstraudstyr), får du de mest kraftfulde oplevelser med en Bamix model på mindst 160 watt. Når SliceSy snitter salater, hakker løg, laver sundt slik med dadler og figner, laver fars m.m., overleverer Bamix kraften til den eksterne enhed SliceSy og det er primært under den form for Bamix arbejde, der for alvor kan mærkes forskel i Bamix power. Igen lidt ligesom med bilen, hvis den skal trække en campingvogn igennem Europa på fornuftig vis, forudsætter det en vis power og motorstørrelse, hvis ikke farten skal falde for meget og mulig overbelastning til følge.