Jo flere watt desto bedre er usandt og en myte!

 Hvorfor har Bamix “kun” beskedne 120, 140, 160 og 200 watt?

Glem alt om, at der skal mange hundrede watt til for at en køkkenmaskine kan yde bare en lille smule. Bamix er et super præcist 100% Swiss Made håndbygget køkkenværktøj med topkontrolleret og kvalitetsstyret A/C vekselstrømsmotor.

Kodeordet er UDNYTTELSESGRAD

Watt er det du kan se på elmåleren og som du betaler for på elregningen!

Watt er ikke udtryk for hvor meget en køkkenmaskine yder, men et udtryk for hvor meget effekt der tilføres. Herefter er det et spørgsmål om hvad der sker der fra hvor watt’en kommer ind og der hvor den skal levere varen. Derfor er spørgsmålet hvilken udnyttelsesgrad maskinen har. Bamix konstruktion er så præcis og perfekt, at udnyttelsesgraden af watt effekten er helt ultimativ og enestående

Hvis du fortrinsvis har oplevet køkkenmaskiner som er middelmådigt eller ikke kvalitetskontrolleret overhovedet. Måske det er været masseproduceret i Fjernøsten eller andre steder, er det en uhyre stor overraskelse at få Bamix power i hånden. Ofte har det, der fejlagtigt, betegnes som sammenlignet eller sidestillet udstyr eksempelvis stavblender, helt op til både 4-5-800 watt, men hvad al den energi bliver spildt på er et godt spørgsmål.

Hvilken udnyttelsesgrad har de og hvad bliver den megen overflødige watteffekt dog brugt til, på de masseproducerede produkter fra Fjernøsten?

  • En masse varme, de overopheder nemt, det kræver rigtig meget energi.
  • En urimelig omgang støj, det kræver bestemt også energi at udfylde et køkkenrum med en DB der nok er over grænseværdien for børnene i daginstitutionen.

Hvad blev der iøvrigt af samtalekøkkerne? Vi fylder dem op med maskiner der støjer så meget at vi ikke kan tale sammen.

Plastic- og nylonkoblinger til de mange forskellige tilbehørsting der fylder som bare s…. i skabe og skuffer, koster ekstremt på watteffektkontoen.

Vibrationer der forkorter levetiden og koster watt.

Som ekstra gevinst for miljøet og din el-regning, betyder det så også, at alle Bamix er grønne og meget Co2 venlige. Bamix arbejder i utrolig kort tid med ubetydeligt energispild.