Anfim K2

Perfekt til Rocket udstyr

High performance lydsvag doserless espresso/kaffekværn med rustfri poleret stål kabinet.

Håndbygget i Milano

50 mm. knive

Suveræn alsidig håndbygget kværn

Go for the real stuff!

Super gennemført og gennemtænkt kaffekværn til gourmet kaffen.

En Anfim K2 kaffekværn har flade knive med en diameter på 50 mm. med en super kraftigtfuld og støjsvag motor med høj ydeevne.

En Anfim K2 kaffekværn maler kaffen helt frisk hver gang. Den nymalede kaffe kommer direkte i espressohåndtaget, filtertragt eller stempelkanden.

Udløbsrøret, hvor kaffen kommer ud er i rustfri stål. Dette medvirker til en minimal oplevelse af statisk elektricitet, som medfører at kaffen ender udenfor bajonetten og på køkkenbordet.
K2 kaffekværnen er super let at justere, blot ved at trykke “knappen” ned på venstre side og dreje på skiven/toppen af kaffekværnen.

En K2 kaffekværn sælges inklusiv spildbakke
Der er desuden mulighed for at købe ekstra bønnebeholder. Så kan den samme kaffekværn bruges til både stempelkande kaffe og almindelig kaffe uden at bønnerne bliver mikset. Du skal blot justere din K2 kaffekværn til den enkelte kaffe.

  • Hurtig omstilling fra espresso til filter eller stempelformaling
  • K2-T med timer og automatisk dosering for 1 eller 2 kopper
  • K2-T ekstrem pålidelig – value for money
  • K2 er en Grind on Demand uden kammer med gammelt ufrisk sur formalet kaffe.
  • 50 mm. knive
  • 8 kgs. sværvægter
  • Lydsvag.
  • Står godt fast på bordet ved betjening.
  • Udskiftelig bønnebeholder for andre typer kaffebønner

Derudover arbejder Anfim konsekvent med et meget finere gevind. Der er ca. 30% flere riller gevind pr. tomme end på andre anerkendte kværne. Det betyder at du kan indstille formalingen endnu mere præcist.

Matcher Rocket konceptet helt fantastisk

Ganske enkelt endnu en helt unik hand’s on oplevelse fra experisense

Filterholderk20Portafilter/bajonet base på Anfim K2 + K2-T

Alt efter højden på din bajonet til din espressomaskine, da har du mulighed for nemt at justere på den rustfri stål bajonet base. Skruerne skrues ud med en stjerneskruetrækker og du kan flytte basen et trin ned. Hvis du primært skal bruge din Anfim kaffekværn til stempelkande kaffe eller andre bryggemetoder, så har du også muligheden for helt at afmontere den. Dette giver mere plads under udløbsstudsen, når du maler direkte i et filter eller stempelkande.

 

For ydelige hjælp og guides se FAQ her.
Toggle