exs professionale

Her på siden har vi samlet en række af vores lækre produkter som er ekstra velegnede til industrien, restaurationsbranchen, institutioner samt det seriøse hjemmekøkken!

Bamix

Bamix bruges af professionelle kokke og køkkenfolk over hele verden. Supper og lignende bearbejdes direkte i gryder, potter og pander med stor kraft.

Gastro, professionelle køkkenfolks foretrukne værktøj og 100 % Swiss Made siden 1954.

 • Gastro 200
  Længere transmission og dermed mulighed for, at bearbejde direkte i emner op til 20 liter.
 • Gastro 350
  Længere transmission og dermed mulighed for, at bearbejde direkte i emner op til 40 liter.
  29 cm. lang transmission, og er 10 cm. længere end Gastro 200 versionen.

Teddy

Siden 1915 har danske BJØRN koncentreret sig om én ting, og kun én ting – professionelle mixere. Det er en masse erfaring. Fra det tidspunkt den første BJØRN mixer, AT K16, så dagens lys med dens 0,5 hk motor og 16 L skål, har BJØRN ført an i feltet, når det kommer til at forbedre og udvikle betjeningskomfort og udførelse af mixere.

 • Bjørn Teddy
  TEDDY ™ er en perfekt partner i ethvert køkken, bageri eller restaurant.

“Maj 2013 TÆNK kårer Teddy til kongen af mixere og skriver bl.a.: “Klarede sig i sær flot med hensyn til at ælte dej i vores test. Laboratoriet skrev at modellen er meget støjsvag, og decideret behagelig at høre på.””

Rocket

Rocket Espresso’s kernekompetence er at håndbygge det bedste og smukkeste indenfor espressomaskiner. Til dem der bare ønsker den bedste mavefornemmelse og bryggeoplevelse hvér gang. Rocket Espresso Milano.

 • Cellini Evoluzione V2 / Giotto Evoluzione V2
  Kan tilsluttes direkte vand installation/afløb.
 • R58 Dual PID
  Kan tilsluttes direkte vand installation/afløb.
 • R8
  R8 espresso machines for the Barista with a high level of understanding who is continually searching for finer results in the cup.
 • Boxer
  BOXER is a premium compact machine combining the specifications necessary to produce espresso without compromise, yet retaining both the style and finish not normally found in the compact machine market

Kværne

For os der har oplevet kærligheden i produktionen i Milano af Anfim K2, oplevet den ekstreme omhyggelighed, præcision og kvalitetsstyring, fremstår K2 i almindelighed og Anfim i særdeleshed, som en suveræn og sikker investering for dig.

Ikke en masse elektronik, skæmmende displays, letmetal, plastic og finurligheder, bare en fantastisk kvalitets kaffekværn.

 • Anfim Super Caimano med timer
  Gør som 1.000 andre kaffebarer/caféer i Italien Milano gør, nemlig maler deres kaffe på Anfim kaffekværne.
 • Anfim K2-T
  En Anfim K2 kaffekværn har flade knive med en diameter på 50 mm. med en super kraftigtfuld og støjsvag motor med høj ydeevne.