Novis Vita Juicer

En 4-i-1 multifunktionel juicer som redefinerer hvad en juicer skal kunne.

Novis Vita Juicer er prisbelønnet patenteret Schweizisk ingeniørkunst og en helt ny form for juicer, som ikke er set på markedet før. Den kan derfor hverken sidestilles med centrifugal-, fast-, slow- eller andre juicere/citruspressere. Novis Vita Juicer er helt sin egen – en multifunktionel juicer som hurtigt og effektivt producerer din favorit juice. I praksis betyder Novis Vita Juicer hele fire forskellige juicere i én – en klassisk citruspresser med patenteret CITROMAX® som giver dig den maksimale udnyttelse af dine citrusfrugter, en VITATEC® funktion, en centrifuge og en smoothie/puré funktion. Citruspresseren betyder at citrusfrugter ikke først skal skrælles og gør det muligt at fremstille den klassiske appelsinjuice. Hurtigt tilberedt uden kerner og stort set fri for frugtkød. Anvendes citruspresseren i kombination med centrifuge, den såkaldte VITATEC® funktion, får man også stort saftudbytte og en meget cremet fyldig juice med frugtkødet pureret fuldstændigt og helt uden kerner. Anvender man Novis Vita Juicer udelukkende med saftcentrifugen, kan man nemt og hurtigt presse grovere frugter og grøntsager, uden man behøver at bruge tid på at skrælle og skære i småstykker først. Endelig giver smoothie/puré funktionen mulighed for at fremstille lækre cremede smoothies med årstidens friske bær.

Specifikationer

 • Novis Vita Juicer er lydsvag, nem og sikker at betjene med blot en enkelt tænd/sluk-knap – Novis Vita Juicer justerer selv hastigheden og tilpasser den automatisk fra CITROMAX® (150 omdr./min.) til centrifuge (2.000 omdr./min.)
 • Novis Vita Juicer kræver meget begrænset forberedelse af frugt og grønt. Sammenholdt med den hurtige enkle tilberedning og nemme rengøring betyder det samlet set et minimalt tidsforbrug, når der fremstilles juicer med Novis Vita Juicer
 • Novis Vita Juicer = 4-i-1 multifunktionel juicer
  1. patenteret citruspresser CITROMAX®
  2. patenteret VITATEC® funktion
  3. centrifugal enhed
  4. smoothie/puré funktion
 • Den innovative patenterede citruskegle, CITROMAX®, giver en hurtig og maksimal udnyttelse af frugtkødet, hvilket bevarer de vitale vitaminer, fibre og sunde dråber
 • Den patenterede VITATEC® funktion kombinerer citruspresseren med centrifugen, hvilket i væsentlig grad bevarer næringsstofferne i juicen og samtidig giver en cremet konsistens
 • Novis Vita Juicer centrifugen arbejder hurtigt og skånsomt uden at ilte og spolere resultatet af den færdige juice
 • Novis Vita Juicer leveres med en unik smoothie/puré funktion, som effektivt serverer en cremet konsistens af bløde råvarer som f.eks. bær, kiwi og tomater. De små kerner i bær og skindet på f.eks. kiwi og tomat bliver effektivt siet fra
 • Maksimal udnyttelse af frugt og grønt overflødiggør en decideret opsamlingsenhed
 • Bred fodringstunnel på Vita Juicer betyder minimal forberedelsestid af frugt og grønt
 • Novis Vita Juicer har DROPHOLD®, en patenteret udløbstud, som vippes op efter brug og slutter fuldstændig tæt. Herved undgår man, at der drypper klistret saft på køkkenbordet.
 • Novis Vita Juicer er rengøringsvenlig – alle løsdele går i opvaskemaskinen

Vita-Juicer-AwardsVinder af følgende priser:

 • Red Dot Award 2014 – Best of the Best
 • Kitcheninnovation of the Year 2014
 • Plus X Award
 • Trusted Reviews 10/10

Medlemskab af Vita Club

Serienummeret giver eksklusiv adgang til medlemskab af Vita Club med masser af opskrifter samt tips og tricks til lækre juicer m.m.

Tilgængelig i 10 farver

Essential Line
Farverne sort, hvid, creme, gul, orange, rød, blå og grøn

Exclusive Line
Farverne krom og cherry

Vita-Juicer-farver

Tilbehør (tilkøb)

Novis Vita Juicer Starter Kit som indeholder 1 stk. serveringskande, 4 stk. glas, 1 stk. ekstra lang cocktailske. Bekvemmelig og velegnet til Vita Juicer.

vita-juicer-starter-kit-black

Novis Kniv sæt som indeholder 1 stk. skærebræt, 2 stk. keramiske belagte knive så frugt og grønt ikke oxideres med tilhørende knivbeskyttere som også kan bruges til fjernelse af overskydende pulp fra centrifugen.

knife-set