Pas på derude!

Nu skal det være! Du overvejer den første espressomaskine derhjemme, så du kan få coffeeshop stemningen helt hjem i køkkenet. Men pas på derude! Markedet er broget og byder i alt overvejende grad på udstyr, der langt fra indfrier forventningerne om lækker perfekt espresso og cremet silkeagtig mælkeskum til latten i rigelige mængder.

Meget udstyr derude er i letmetal, plastic, til indbygning og i et væld af farver. Men ligesom det er med giftige slanger, krybdyr og insekter er de smukke og tiltrækkende. Men inde bag ved gemmer der sig noget ubehageligt og meget utiltrækkende, som ofte først viser sig og smerter noget tid efter.

Kig dig godt for! Du kan nemt komme til, at spilde flere tusinde kroner og få mange ærgerlige oplevelser hjemme i køkkenet. For ikke at tale om turene frem og tilbage til sælgeren med udstyret, som ikke lever op til forventningerne.

Start hellere med, at investere i en lille espressokande til komfuret og en simpel mælkeskummer. Det giver oftest endnu mere sikre oplevelser og så for få hundrede kroner. Spar i mellemtiden penge sammen så du, når tid er, kan investere det der skal til for, at indfri dine berettigede forventninger de næste mange år.